dimarts, 26 de novembre del 2013

Diari de pràctiques.

3ª i 4ª setmana de pràctiques. Implementació del material.

En aquesta tercera fase de la meva proposta de treball que comprenia de la tercera a la sisena setmana de pràctiques, he hagut de fer una aturada de tres setmanes per malaltia, llavors aquesta tercera fase, la desenvolupo en dos vegades, per tant, els resultats pot ser no seran els esperats o tan bons com si s’hagués passat amb continuïtat. Aquesta variable em quedarà com a reflexió final a tenir present. 

Aquesta setmana he reprès la cinquena i sisena setmana.

Durant la segona i tercera setmana de pràctiques he estat passant els materials als nens seleccionats.

S’ha dedicat la primera part de les sessions a fer el treball per potenciar la correspondència fonema-grafema, grafema-fonema, fent les activitats de lectura i escriptura de sons, síl·labes, paraules i oracions. He elaborat unes graelles de registre per valorar l’evolució i anotar els errors comesos.


Els nens es mostren col·laboradors, també els hi va molt bé com a activitat introductòria per després fer les activitats que té programades la meva tutora de pràctiques per desenvolupar el seu programa de treball.

Els hi he ensenyat la graella, i hem elaborat un gràfic on posem el temps que triguen en fer la lectura de sons, síl·labes i paraules, per tal que ells puguin veure també la seva evolució i veuen quin dia els hi surt millor i quins dies no els hi surt tan bé. D'aquesta manera també puc veure si  s'adonen com ho han fet, si fan la reflexió de si han trigat més o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada