dilluns, 2 de desembre del 2013

Coordinacions externes

Coordinació amb les escoles i les famílies

És molt important treballar des d’un model col·laboratiu de cooperació per treballar d’una manera coordinada per aconseguir i treballar cap a objectius comuns i d’aquesta manera aconseguir millors resultats dels nens.

Durant les darreres setmanes la meva tutora de pràctiques s’ha estat coordinant amb les diverses escoles, el funcionament que segueix és acudir a les escoles, es comenta el treball que s’està fent amb els nens, l’escola comenta les dificultats que observen mes a nivell d’aula, individuals i l’evolució que està fent. Es troba amb diferents posicions de les escoles, hi ha escoles que estan molt interessats en la coordinació, demanen ajudes de pautes que poden seguir, dubtes sobre actuacions que estan portant a terme amb el nen. D’altra banda, hi ha escoles que no es mostren tan obertes i pot donar la sensació que són coordinacions menys profitoses.  


Un cop s’han fet les coordinacions amb les escoles es va fent un traspàs d’informació a les famílies. Es parla d’allò que ha aportat l’escola de com està el nen, com el veuen, les millores i dificultats, del la feina que es fa al Servei, així com els acords presos. Les famílies estan molt obertes a rebre aquesta informació, estan molt interessades en saber la visió de l’escola des de l’òptica del professional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada