divendres, 6 de desembre del 2013

Treball intern

Reunions d'equip

Per tal de fer un seguiment dels casos que s’estan atenent al centre i poder compartir actuacions, reflexionar sobre l’evolució dels infants i trobar un espai per poder posar en comú la metodologia de treball, demanar suport en casos més difícils... es realitzen reunions setmanals. En aquestes reunions es presenten un o dos casos, s’explica el treball que s’està fent, i llavors entre totes les professionals, si ho consideren fan propostes de noves metodologies, cadascuna aporta la seva visió i enriqueixen molt la feina, fent un treball en equip i col·laboratiu. També d'aquesta manera es crea equip i enriqueix la identitat i treball del centre.  

Pel meu horari de pràctiques no he pogut assistir a cap reunió d’equip. La tutora m’ha fet traspàs, en especial els dies que s’han parlat casos seus o que han sortit propostes d’activitats interessants.

A més del seguiment de casos, aprofiten aquestes reunions per parlar temes organitzatius i més de funcionament de centre. Es gestionen les noves demandes, es tracten temes de manteniment del centre quan hi ha la necessitat, per exemple si falta material, si hi ha alguna cosa espatllada...


És molt important pel bon funcionament del centre aquest treball en equip, primer com he comentat per crear equip i totes seguir i defensar una metodologia de treball similar, creant una identitat de centre ben definida. Segon, per gestionar la part més administrativa i de manteniment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada