dilluns, 9 de desembre del 2013

Diari de pràctiques

5a i 6a setmana

Represa aquesta fase després de la meva aturada per la malaltia, els nens han continuant responent molt bé a la proposta de treball. El primer dia després de l’aturada de dues setmanes, no he observat un retrocés alarmant, ni resultats pitjors significatius, en aquest primer dia alguns han millorat una mica, uns altres han trigat una mica més, però considero que són resultats que es podrien haver donat iguals sense cap aturada de temps.

Els nens s’han mostrat molt col·laboradors i motivats, els hi agradava molt saber els resultats i comparar si havien millorat respecte altres dies, molts dies els hi explicaven als seus pares les millores o si aquell dia havien trigat una mica més.

Continuo valorant molt positivament la realització d’aquesta tasca com activitat prèvia de l’activitat programada per la meva tutora, aquesta activitat serveix per potenciar la consciència fonològica i correspondència grafema-fonema i fonema-grafema.  


Aquesta setmana enceto la meva darrera setmana de pràctiques i l’aplicació de la darrera fase de la meva proposta de treball, on tornaré a passar el material d’avaluació inicial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada