diumenge, 15 de desembre del 2013

Diari de pràctiques

7a setmana

Aquesta darrera setmana ha estat l’ultima de pràctiques i per tant, la darrera fase del meu pla de treball. Ha estat una setmana emotiva pel que suposa el comiat després de tantes setmanes.

Durant la setmana he tornat a passar el primer material d’avaluació. Com en totes les sessions els nens s’han mostrat molt col·laboradors. Tots han millorat en el reconeixement de les grafies, en la lectura de sons, síl·labes, paraules i frases. Tot i que els resultats han sigut oscil·lants durant els dies, la valoració final és positiva, han agafat confiança i han afiançat el reconeixement de les grafies i els ha facilitat passar de la ruta fonològica a la ruta lèxica.

Pel que fa a l’escriptura, el treball específic que vaig introduir a la segona fase, ha estat més difícil de poder implementar, ja que suposava una major dedicació de temps, i valorant conjuntament amb la meva tutora, el treball de lectura de sons, síl·labes i paraules, afavoria la correspondència fonema-grafema i consciència fonològica per tal de millorar l’escriptura. Destaco també com les mostres d’escriptura recollides no són tan significatives, pel que fa a les dificultats que s’observen, com les mostres d’escriptures que els nen realitzaven a les activitats de les sessions.

Com a gran conclusió es pot extreure que seria necessari un treball a llarg plaç i amb una mostra més gran, així com també hauria estat important poder comparar amb un grup mostra que no se li hagués passat el material durant totes les setmanes d’implementació del material i així poder fer una comparació més acurada dels resultats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada